Logolittlelf smart App
Logolittlelf smart App
Strona główna
Najczęstsze pytania
Problemy z połączeniem Wi-Fi
Dostęp do konta i zarządzanie
Rozwiązywanie problemów z kamerą
Ustawienia pamięci i nagrań
Funkcje kamery
Czy aplikacja obsługuje blokadę wzorem? Jak ustawić blokadę wzorem, aby zapewnić bezpieczeństwo konta?Tryb prywatnyPełny ekranŚledzenie ruchuWykrywanie ruchuTryb nocnyWykrywanie pojazdówUsuwanie powiadomieńPowiadomienie po 30 minutach offlinePobieranie nagrań z chmuryKarta SD jest już włożona, ale karta SD nie nagrywa wideo?Jak ręcznie ponownie dodać urządzenie do planu w chmurze?Czy mogę skonfigurować automatyzację scen, aby sterować kamerą?Dodawanie kamery do ekranu głównegoJak sprawdzić wersję oprogramowania sprzętowego i jak je zaktualizować?Jak wyczyścić pamięć podręczną aplikacji?Zmiana hasła lub adresu e-mail w aplikacjiUsuwanie kontaJak sprawdzić identyfikator urządzenia?Sterowanie kierunkiemZmiana nazwy kameryWłącz „Dźwięk”Ustawienia funkcji podstawowychRozmowa dwukierunkowaUruchom urządzenie ponownie
Instrukcja obsługi
Funkcje kamery

Czy aplikacja obsługuje blokadę wzorem? Jak ustawić blokadę wzorem, aby zapewnić bezpieczeństwo konta?

Ustaw blokadę wzorem w sekcji „Konto i bezpieczeństwo”, aby rysować wzór przy każdym logowaniu do aplikacji

Tak, aplikacja obsługuje blokadę wzorem. Po jej włączeniu musisz rysować swój wzór przy każdym logowaniu do aplikacji, co pomaga chronić Twoje konto.

Dotknij „Ja”, a następnie przycisku Ustawienia w prawym górnym rogu, aby przejść do strony ustawień.

Dotknij „Konto i bezpieczeństwo”, a następnie na wyświetlonej stronie dotknij „Blokada wzorem”.

Zarejestruj blokadę wzorem, aby włączyć tę funkcję.

Ustawianie blokady wzorem: Ja, Ustawienia, Konto i bezpieczeństwo, Blokada wzorem

Gdy blokada wzorem jest włączona, musisz rysować ten sam wzór przy każdym logowaniu do aplikacji.

Jeśli zapomnisz wzoru, dotknij „Nie pamiętasz blokady wzorem” w dolnej części strony. Umożliwi to ponowne zalogowanie się do aplikacji, a następnie zarejestrowanie nowej blokady wzorem.

Powiązane artykuły

  • Jak anulować udostępnianie konta?

Funkcje kamery

Dowiedz się, jak korzystać z funkcji kamery

Tryb prywatny

Włącz Tryb prywatny, aby przełączyć kamerę w stan czuwania i wstrzymać wszystkie funkcje, dopóki go nie wyłączysz

Spis treści

Powiązane artykuły