Powiadomienie po 30 minutach offline
Jak włączyć powiadomienia o trybie offline, aby otrzymać alert, gdy kamera straci połączenie
Jak włączyć „powiadomienia o trybie offline”, aby otrzymywać powiadomienia, gdy kamera jest offline?
Dotknij kamery, aby przejść do strony wideo na żywo.
Dotknij „...” w prawym górnym rogu.
Przewiń stronę ustawień w dół i znajdź „Offline Notification”.
Po włączeniu tej opcji otrzymasz powiadomienie offline, gdy kamera będzie offline przez 30 minut.

Aby uniknąć ciągłych przypomnień, powiadomienie zostanie wysłane, jeśli urządzenie pozostawało offline dłużej niż 30 minut.
littlelf smart App