Tryb prywatny
Włącz Tryb prywatny, aby przełączyć kamerę w stan czuwania i wstrzymać wszystkie funkcje, dopóki go nie wyłączysz
Po włączeniu Trybu prywatnego kamera przechodzi w stan czuwania. W tym stanie wszystkie funkcje kamery są wstrzymane. Dopóki ręcznie nie wyłączysz Trybu prywatnego, kamera nie wróci do stanu pracy; po wyłączeniu wszystkie funkcje wznawiają działanie.
Jak włączyć Tryb prywatny
W aplikacji Littlelf Smart / owltron dotknij swojej kamery.
Dotknij Funkcje.
Dotknij ikony Tryb prywatny.

Ikona zmieni kolor na niebieski, a na transmisji na żywo pojawi się napis „Urządzenie w trybie uśpienia”.
Aby ponownie włączyć kamerę, dotknij „włącz kamerę” na transmisji na żywo.
Dla inteligentnego życia możesz jednym kliknięciem zautomatyzować włączanie lub wyłączanie Trybu prywatnego w regularnych odstępach czasu.
littlelf smart App