Како да откажем дељење дома?
Уклоните члана да бисте опозвали приступ дељен преко функције Дом
Ако сте раније делили камеру са другима користећи функцију дељења дома:
Отворите апликацију и додирните „Ја” у доњем десном углу.
Изаберите „Управљање домом”.
Изаберите назив дома који сте направили. Затим ћете видети листу корисника са којима сте делили.
Додирните име корисника и изаберите „Уклони члана” да бисте му опозвали приступ.
littlelf smart App