Како да откажем дељење уређаја?
Уклоните кориснику приступ камери коју сте делили преко дељења уређаја
Ако сте раније делили камеру са другима, њихов приступ можете уклонити на следећи начин:
Отворите апликацију и додирните камеру да бисте ушли у приказ уживо. Додирните икону „...” у горњем десном углу.
Изаберите „Дели уређај”.
Додирните „Управљање дељењем”.
Додирните кориснички налог који желите да уклоните, а затим изаберите „Прекини дељење”.
littlelf smart App