Како да откажем дељење налога?
Ресетујте лозинку за пријаву да бисте опозвали приступ дељен преко података налога
Ако сте раније директно делили свој налог и лозинку са другима, лозинку свог налога можете ресетовати на интернету.
Отворите апликацију и идите на почетну страницу.
Додирните „Ја” у доњем десном углу.
Додирните крајњу икону у горњем десном углу.
Додирните „Налог и безбедност”.
Додирните „Ресетуј лозинку за пријаву”.
Након што промените лозинку, ваш налог ће бити аутоматски одјављен са других уређаја.
littlelf smart App