Ako zruším zdieľanie domácnosti?
Odstráňte člena, aby ste odvolali prístup zdieľaný cez funkciu Domácnosť
Ak ste predtým zdieľali kameru s inými pomocou funkcie zdieľania domácnosti:
Otvorte aplikáciu a ťuknite na „Ja” v pravom dolnom rohu.
Vyberte „Správa domácnosti”.
Vyberte názov domácnosti, ktorý ste vytvorili. Potom uvidíte zoznam používateľov, s ktorými ste zdieľali.
Ťuknite na meno používateľa a vyberte „Odstrániť člena”, aby ste mu odobrali prístup.
littlelf smart App