Ako zruším zdieľanie účtu?
Obnovte prihlasovacie heslo, aby ste odvolali prístup zdieľaný cez údaje účtu
Ak ste predtým priamo zdieľali svoj účet a heslo s inými, môžete heslo svojho účtu obnoviť online.
Otvorte aplikáciu a prejdite na domovskú stránku.
Ťuknite na „Ja” v pravom dolnom rohu.
Ťuknite na úplne pravú ikonu v pravom hornom rohu.
Ťuknite na „Účet a zabezpečenie”.
Ťuknite na „Obnoviť prihlasovacie heslo”.
Po zmene hesla bude váš účet automaticky odhlásený z ostatných zariadení.
littlelf smart App