Ako zruším zdieľanie zariadenia?
Odoberte používateľovi prístup ku kamere, ktorú ste zdieľali cez zdieľanie zariadenia
Ak ste predtým zdieľali kameru s inými, môžete im prístup odobrať nasledovne:
Otvorte aplikáciu a ťuknite na kameru, aby ste prešli do živého náhľadu. Ťuknite na ikonu „...” v pravom hornom rohu.
Vyberte „Zdieľať zariadenie”.
Ťuknite na „Správa zdieľania”.
Ťuknite na používateľský účet, ktorý chcete odobrať, a potom vyberte „Zrušiť zdieľanie”.
littlelf smart App