Cum anulez partajarea locuinței?
Revocă un membru pentru a retrage accesul partajat prin funcția Locuință
Dacă ai partajat anterior camera cu alte persoane folosind funcția de partajare a Locuinței:
Deschide aplicația și apasă pe „Eu” în colțul din dreapta jos.
Selectează „Gestionarea locuinței”.
Alege numele locuinței pe care ai creat-o. Vei vedea apoi o listă cu utilizatorii cu care ai partajat.
Apasă pe numele utilizatorului și selectează „Revocă membrul” pentru a-i elimina accesul.
littlelf smart App