Cum anulez partajarea contului?
Resetează parola de conectare pentru a revoca accesul partajat prin datele contului
Dacă ai partajat anterior contul și parola direct cu alte persoane, poți reseta parola contului online.
Deschide aplicația și accesează pagina principală.
Apasă pe „Eu” în colțul din dreapta jos.
Apasă pe pictograma din extrema dreaptă, în colțul din dreapta sus.
Apasă pe „Cont și securitate”.
Apasă pe „Resetează parola de conectare”.
După ce îți schimbi parola, contul tău va fi deconectat automat de pe celelalte dispozitive.
littlelf smart App