Cum anulez partajarea dispozitivului?
Elimină accesul unui utilizator la o cameră pe care ai partajat-o prin partajarea dispozitivului
Dacă ai partajat anterior camera cu alte persoane, le poți elimina accesul astfel:
Deschide aplicația și apasă pe cameră pentru a intra în interfața de vizualizare în direct. Apasă pe pictograma „...” din colțul din dreapta sus.
Selectează „Partajează dispozitivul”.
Apasă pe „Gestionarea partajării”.
Apasă pe contul de utilizator pe care dorești să-l elimini, apoi selectează „Anulează partajarea”.
littlelf smart App