Jak anulować udostępnianie domu?
Usuń członka, aby cofnąć dostęp udzielony przez funkcję Dom
Jeśli wcześniej udostępniłeś kamerę innym osobom za pomocą funkcji udostępniania domu:
Otwórz aplikację i dotknij „Ja” w prawym dolnym rogu.
Wybierz „Zarządzanie domem”.
Wybierz utworzoną przez siebie nazwę domu. Zobaczysz wtedy listę użytkowników, którym udostępniłeś dom.
Dotknij nazwy użytkownika i wybierz „Usuń członka”, aby cofnąć jego dostęp.
littlelf smart App