Jak anulować udostępnianie urządzenia?
Odbierz użytkownikowi dostęp do kamery udostępnionej przez udostępnianie urządzenia
Jeśli wcześniej udostępniłeś kamerę innym osobom, możesz cofnąć ich dostęp w następujący sposób:
Otwórz aplikację i dotknij kamery, aby przejść do widoku na żywo. Dotknij ikony „...” w prawym górnym rogu.
Wybierz „Udostępnij urządzenie”.
Dotknij „Zarządzanie udostępnianiem”.
Dotknij konta użytkownika, które chcesz usunąć, a następnie wybierz „Cofnij udostępnianie”.
littlelf smart App