כיצד אני מבטל שיתוף בית?
הסר חבר כדי לבטל גישה ששותפה באמצעות תכונת הבית
אם בעבר שיתפת את המצלמה עם אחרים באמצעות תכונת שיתוף הבית:
פתח את האפליקציה והקש על "שלי" בפינה הימנית התחתונה.
בחר "ניהול בית".
בחר את שם הבית שיצרת. לאחר מכן תראה רשימה של המשתמשים ששיתפת איתם.
הקש על שם המשתמש ובחר "הסר חבר" כדי להסיר את הגישה שלו.
littlelf smart App