כיצד אני מבטל שיתוף חשבון?
אפס את סיסמת הכניסה כדי לבטל גישה ששותפה באמצעות פרטי החשבון
אם בעבר שיתפת את החשבון והסיסמה שלך ישירות עם אחרים, תוכל לאפס את סיסמת החשבון שלך באופן מקוון.
פתח את האפליקציה ועבור לעמוד הבית.
הקש על "שלי" בפינה הימנית התחתונה.
הקש על הסמל הימני ביותר בפינה הימנית העליונה.
הקש על "חשבון ואבטחה".
הקש על "אפס סיסמת כניסה".
לאחר שתשנה את הסיסמה שלך, החשבון שלך ינותק אוטומטית ממכשירים אחרים.
littlelf smart App