כיצד אני מבטל שיתוף מכשיר?
הסר את הגישה של משתמש למצלמה ששיתפת באמצעות שיתוף מכשיר
אם שיתפת בעבר את המצלמה עם אחרים, תוכל להסיר את הגישה שלהם באופן הבא:
פתח את האפליקציה והקש על המצלמה כדי להיכנס לממשק הצפייה החיה. הקש על הסמל "..." בפינה הימנית העליונה.
בחר "שתף מכשיר".
הקש על "ניהול שיתוף".
הקש על חשבון המשתמש שברצונך להסיר, ולאחר מכן בחר "בטל שיתוף".
littlelf smart App