Bagaimanakah cara saya membatalkan perkongsian Rumah?
Singkirkan ahli untuk menarik balik akses yang dikongsi melalui ciri Rumah
Jika anda pernah berkongsi kamera dengan orang lain menggunakan ciri Kongsi Rumah:
Buka aplikasi dan ketik "Saya" di penjuru kanan bawah.
Pilih "Pengurusan Rumah".
Pilih nama rumah yang anda cipta. Anda kemudian akan melihat senarai pengguna yang telah anda kongsi.
Ketik nama pengguna dan pilih "Singkir Ahli" untuk membuang akses mereka.
littlelf smart App