Jak zruším sdílení domácnosti?
Odeberte člena a zrušte přístup sdílený prostřednictvím funkce Domácnost
Pokud jste kameru dříve sdíleli s ostatními pomocí funkce sdílení domácnosti:
Otevřete aplikaci a klepněte na „Já“ v pravém dolním rohu.
Vyberte „Správa domácnosti“.
Zvolte název domácnosti, kterou jste vytvořili. Poté uvidíte seznam uživatelů, se kterými sdílíte.
Klepněte na jméno uživatele a vyberte „Odebrat člena“, čímž mu odeberete přístup.
littlelf smart App