Jak zruším sdílení účtu?
Resetujte přihlašovací heslo a zrušte přístup sdílený prostřednictvím přihlašovacích údajů
Pokud jste dříve s ostatními přímo sdíleli svůj účet a heslo, můžete heslo svého účtu resetovat online.
Otevřete aplikaci a přejděte na domovskou stránku.
Klepněte na „Já“ v pravém dolním rohu.
Klepněte na ikonu zcela vpravo v pravém horním rohu.
Klepněte na „Účet a zabezpečení“.
Klepněte na „Resetovat přihlašovací heslo“.
Po změně hesla budete automaticky odhlášeni z ostatních zařízení.
littlelf smart App