Jak zruším sdílení zařízení?
Odeberte uživateli přístup ke kameře, kterou jste sdíleli přes sdílení zařízení
Pokud jste kameru dříve sdíleli s ostatními, můžete jejich přístup odebrat následovně:
Otevřete aplikaci a klepnutím na kameru přejděte do rozhraní živého přenosu. Klepněte na ikonu „...“ v pravém horním rohu.
Vyberte „Sdílet zařízení“.
Klepněte na „Správa sdílení“.
Klepněte na uživatelský účet, který chcete odebrat, a poté vyberte „Zrušit sdílení“.
littlelf smart App