Как да отменя споделянето на Дом?
Премахнете член, за да отнемете достъпа, споделен чрез функцията Дом
Ако преди това сте споделяли камерата с други хора чрез функцията за споделяне на Дом:
Отворете приложението и докоснете „Аз" в долния десен ъгъл.
Изберете „Управление на Дома".
Изберете името на Дома, който сте създали. След това ще видите списък с потребителите, с които сте споделяли.
Докоснете името на потребителя и изберете „Премахни член", за да премахнете достъпа му.
littlelf smart App