Как да отменя споделянето на акаунт?
Нулирайте паролата за вход, за да отнемете достъпа, споделен чрез акаунта
Ако преди това сте споделяли директно акаунта и паролата си с други хора, можете да нулирате паролата на акаунта си онлайн.
Отворете приложението и отидете на началната страница.
Докоснете „Аз" в долния десен ъгъл.
Докоснете най-дясната икона в горния десен ъгъл.
Докоснете „Акаунт и сигурност".
Докоснете „Нулиране на паролата за вход".
След като промените паролата си, акаунтът ви автоматично ще бъде излязъл от другите устройства.
littlelf smart App