Как да отменя споделянето на устройство?
Премахнете достъпа на потребител до камера, споделена чрез споделяне на устройство
Ако преди това сте споделяли камерата с други хора, можете да премахнете техния достъп по следния начин:
Отворете приложението и докоснете камерата, за да влезете в интерфейса за гледане на живо. Докоснете иконата „..." в горния десен ъгъл.
Изберете „Споделяне на устройство".
Докоснете „Управление на споделянето".
Докоснете потребителския акаунт, който искате да премахнете, след което изберете „Прекрати споделянето".
littlelf smart App