Як скасувати надання доступу до дому?
Виключіть учасника, щоб відкликати доступ, наданий через функцію Дім
Якщо раніше ви надали доступ до камери іншим за допомогою функції спільного доступу до Дому:
Відкрийте додаток і натисніть «Я» у правому нижньому куті.
Виберіть «Керування домом».
Виберіть створену вами назву дому. Після цього ви побачите список користувачів, яким ви надали доступ.
Натисніть на ім'я користувача та виберіть «Виключити учасника», щоб забрати його доступ.
littlelf smart App