Як скасувати надання доступу до пристрою?
Заберіть у користувача доступ до камери, яку ви надали через спільний доступ до пристрою
Якщо раніше ви надали доступ до камери іншим, ви можете забрати їхній доступ так:
Відкрийте додаток і натисніть на камеру, щоб перейти до перегляду в реальному часі. Натисніть значок «...» у правому верхньому куті.
Виберіть «Поділитися пристроєм».
Натисніть «Керування доступом».
Натисніть на обліковий запис користувача, якого хочете видалити, потім виберіть «Скасувати доступ».
littlelf smart App