Hur avbryter jag hemdelning?
Ta bort en medlem för att återkalla åtkomst som delats via hemfunktionen
Om du tidigare delade kameran med andra via hemdelningsfunktionen:
Öppna appen och tryck på "Jag" i det nedre högra hörnet.
Välj "Hemhantering".
Välj det hemnamn du skapade. Du ser sedan en lista över användare du har delat med.
Tryck på användarens namn och välj "Ta bort medlem" för att ta bort deras åtkomst.
littlelf smart App