Hur avbryter jag enhetsdelning?
Ta bort en användares åtkomst till en kamera du delat via enhetsdelning
Om du tidigare har delat kameran med andra kan du ta bort deras åtkomst så här:
Öppna appen och tryck på kameran för att öppna livevyn. Tryck på "..."-ikonen i det övre högra hörnet.
Välj "Dela enhet".
Tryck på "Delningshantering".
Tryck på det användarkonto du vill ta bort och välj sedan "Sluta dela".
littlelf smart App