Kako prekličem deljenje doma?
Odstranite člana, da prekličete dostop, deljen prek funkcije Dom
Če ste kamero prej delili z drugimi prek funkcije deljenja doma:
Odprite aplikacijo in tapnite „Jaz” v spodnjem desnem kotu.
Izberite „Upravljanje doma”.
Izberite ime doma, ki ste ga ustvarili. Nato boste videli seznam uporabnikov, s katerimi ste delili.
Tapnite ime uporabnika in izberite „Odstrani člana”, da mu prekličete dostop.
littlelf smart App