Kako prekličem deljenje naprave?
Odstranite uporabniku dostop do kamere, ki ste jo delili prek deljenja naprave
Če ste kamero prej delili z drugimi, jim lahko dostop odstranite na naslednji način:
Odprite aplikacijo in tapnite kamero, da odprete pogled v živo. Tapnite ikono „...” v zgornjem desnem kotu.
Izberite „Deli napravo”.
Tapnite „Upravljanje deljenja”.
Tapnite uporabniški račun, ki ga želite odstraniti, nato pa izberite „Prekini deljenje”.
littlelf smart App