Logolittlelf smart App
Logolittlelf smart App
Pagina principală
Întrebări Frecvente
Probleme de Conexiune Wi-Fi
Acces și Gestionare Cont
Depanarea Camerei
Setări Stocare și Înregistrări
Funcțiile Camerei
Aplicația acceptă blocarea cu model? Cum setez un model de blocare pentru a asigura securitatea contului?Mod privatEcran completUrmărirea mișcăriiDetectarea mișcăriiVedere nocturnăDetectarea vehiculelorȘtergerea notificărilorNotificare la 30 de minute offlineDescărcarea înregistrărilor din cloudAm introdus deja cardul SD, dar nu înregistrează video?Cum adaug manual un dispozitiv înapoi în planul cloud?Pot configura automatizarea scenelor pentru a-mi controla camera?Adăugarea camerei pe ecranul principalCum verific versiunea firmware-ului și cum îl actualizez?Cum șterg memoria cache a aplicației?Schimbarea parolei sau a e-mailului aplicațieiȘtergerea contuluiCum verifici ID-ul dispozitivului?Controlul direcțieiSchimbarea numelui camereiActivează «Volumul»Setări funcții de bazăComunicare bidirecționalăRepornirea dispozitivului
Manual de utilizare
Funcțiile Camerei

Aplicația acceptă blocarea cu model? Cum setez un model de blocare pentru a asigura securitatea contului?

Setați un model de blocare în Cont și securitate, astfel încât să trebuiască să desenați modelul de fiecare dată când vă conectați în aplicație

Da, aplicația acceptă blocarea cu model. După ce este activată, trebuie să desenați modelul de fiecare dată când vă conectați în aplicație, ceea ce vă ajută să vă păstrați contul în siguranță.

Apăsați pe „Eu”, apoi apăsați pe butonul Setări din colțul din dreapta sus pentru a accesa pagina de setări.

Apăsați pe „Cont și securitate”, apoi apăsați pe „Blocare cu model” pe pagina care apare.

Înregistrați modelul de blocare pentru a activa această funcție.

Setați un model de blocare din Eu, Setări, Cont și securitate, Blocare cu model

Când blocarea cu model este activată, trebuie să desenați același model de fiecare dată când vă conectați în aplicație.

Dacă uitați modelul, apăsați pe „Ați uitat modelul de blocare” în partea de jos a paginii. Acesta vă va permite să vă conectați din nou în aplicație, iar apoi puteți înregistra noul model de blocare.

Articole conexe

  • Cum anulez partajarea contului?

Funcțiile camerei

Aflați cum să utilizați funcțiile camerei dvs.

Mod privat

Activează modul privat pentru a pune camera în standby și a suspenda toate funcțiile până când îl dezactivezi

Cuprins

Articole conexe