Hoe annuleer ik het delen van een huis?
Verwijder een lid om gedeelde toegang via de Huis-functie in te trekken
Als je de camera eerder met anderen hebt gedeeld via de functie Huis delen:
Open de app en tik op 'Ik' rechtsonderin.
Selecteer 'Huisbeheer'.
Kies de huisnaam die je hebt aangemaakt. Je ziet dan een lijst met gebruikers met wie je hebt gedeeld.
Tik op de naam van de gebruiker en selecteer 'Lid verwijderen' om hun toegang in te trekken.
littlelf smart App