Hoe annuleer ik het delen van een apparaat?
Verwijder de toegang van een gebruiker tot een camera die je via apparaatdeling hebt gedeeld
Als je de camera eerder met anderen hebt gedeeld, kun je hun toegang als volgt verwijderen:
Open de app en tik op de camera om naar de liveweergave te gaan. Tik op het pictogram '...' rechtsbovenin.
Selecteer 'Apparaat delen'.
Tik op 'Deelbeheer'.
Tik op het gebruikersaccount dat je wilt verwijderen en selecteer vervolgens 'Delen stoppen'.
littlelf smart App