Hvordan avbryter jeg hjemdeling?
Fjern et medlem for å oppheve tilgang som er delt via hjemfunksjonen
Hvis du tidligere har delt kameraet med andre ved hjelp av hjemdelings- funksjonen:
Åpne appen og trykk på "Meg" nederst i høyre hjørne.
Velg "Hjemadministrasjon".
Velg hjemnavnet du opprettet. Du vil deretter se en liste over brukerne du har delt med.
Trykk på brukerens navn og velg "Fjern medlem" for å fjerne tilgangen deres.
littlelf smart App