Hvordan avbryter jeg enhetsdeling?
Fjern en brukers tilgang til et kamera du delte via enhetsdeling
Hvis du tidligere har delt kameraet med andre, kan du fjerne tilgangen deres slik:
Åpne appen og trykk på kameraet for å gå til direktevisningen. Trykk på "..."-ikonet øverst i høyre hjørne.
Velg "Del enhet".
Trykk på "Deleadministrasjon".
Trykk på brukerkontoen du vil fjerne, og velg deretter "Opphev deling".
littlelf smart App