Home မျှဝေမှုကို မည်သို့ပယ်ဖျက်ရမည်နည်း။
Home လုပ်ဆောင်ချက်ဖြင့်မျှဝေထားသော ဝင်ရောက်ခွင့်ကို ပြန်ရုပ်သိမ်းရန် အဖွဲ့ဝင်ကို ဖယ်ရှားပါ
အကယ်၍ သင်သည် Home Share လုပ်ဆောင်ချက်ကိုအသုံးပြု၍ ကင်မရာကို အခြားသူများထံ ယခင်ကမျှဝေဖူးပါက-
အက်ပ်ကိုဖွင့်ပြီး အောက်ဘက်ညာထောင့်ရှိ "ကျွန်ုပ်" ကို တို့ပါ။
"Home စီမံခန့်ခွဲမှု" ကို ရွေးပါ။
သင်ဖန်တီးခဲ့သော home အမည်ကို ရွေးပါ။ ထို့နောက် သင်မျှဝေထားသော အသုံးပြုသူများစာရင်းကို တွေ့ရပါမည်။
အသုံးပြုသူ၏အမည်ကို တို့ပြီး ၎င်းတို့၏ဝင်ရောက်ခွင့်ကိုဖယ်ရှားရန် "အဖွဲ့ဝင် ဖယ်ရှားရန်" ကို ရွေးပါ။
littlelf smart App