အကောင့်မျှဝေမှုကို မည်သို့ပယ်ဖျက်ရမည်နည်း။
အကောင့်အထောက်အထားဖြင့်မျှဝေထားသော ဝင်ရောက်ခွင့်ကို ပြန်ရုပ်သိမ်းရန် သင့်ဝင်ရောက်ရန်စကားဝှက်ကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ပါ
အကယ်၍ သင်သည် သင့်အကောင့်နှင့်စကားဝှက်ကို အခြားသူများထံ တိုက်ရိုက်မျှဝေဖူးပါက သင့်အကောင့်၏စကားဝှက်ကို အွန်လိုင်းမှ ပြန်လည်သတ်မှတ်နိုင်ပါသည်။
အက်ပ်ကိုဖွင့်ပြီး ပင်မစာမျက်နှာသို့ သွားပါ။
အောက်ဘက်ညာထောင့်ရှိ "ကျွန်ုပ်" ကို တို့ပါ။
အပေါ်ဘက်ညာထောင့်ရှိ အညာဆုံးအိုင်ကွန်ကို နှိပ်ပါ။
"အကောင့်နှင့် လုံခြုံရေး" ကို နှိပ်ပါ။
"ဝင်ရောက်ရန်စကားဝှက် ပြန်လည်သတ်မှတ်ရန်" ကို နှိပ်ပါ။
သင်စကားဝှက်ပြောင်းပြီးနောက် သင့်အကောင့်သည် အခြားစက်ပစ္စည်းများမှ အလိုအလျောက် ထွက်သွားပါမည်။
littlelf smart App