စက်ပစ္စည်းမျှဝေမှုကို မည်သို့ပယ်ဖျက်ရမည်နည်း။
စက်ပစ္စည်းမျှဝေမှုဖြင့်မျှဝေထားသော ကင်မရာသို့ အသုံးပြုသူ၏ဝင်ရောက်ခွင့်ကို ဖယ်ရှားပါ
အကယ်၍ သင်သည် ကင်မရာကို အခြားသူများထံ ယခင်ကမျှဝေဖူးပါက ၎င်းတို့၏ ဝင်ရောက်ခွင့်ကို အောက်ပါအတိုင်း ဖယ်ရှားနိုင်ပါသည်-
အက်ပ်ကိုဖွင့်ပြီး တိုက်ရိုက်ကြည့်ရှုမှုမျက်နှာပြင်သို့ ဝင်ရောက်ရန် ကင်မရာကို တို့ပါ။ အပေါ်ဘက်ညာထောင့်ရှိ "..." အိုင်ကွန်ကို တို့ပါ။
"စက်ပစ္စည်းမျှဝေရန်" ကို ရွေးပါ။
"မျှဝေမှုစီမံခန့်ခွဲမှု" ကို တို့ပါ။
သင်ဖယ်ရှားလိုသော အသုံးပြုသူအကောင့်ကို တို့ပြီးနောက် "မျှဝေမှုပယ်ဖျက်ရန်" ကို ရွေးပါ။
littlelf smart App