Како да го откажам споделувањето на домот?
Отстранете член за да го отповикате пристапот споделен преку функцијата Дом
Ако претходно сте ја споделиле камерата со други користејќи ја функцијата за споделување на Дом:
Отворете ја апликацијата и допрете „Јас“ во долниот десен агол.
Изберете „Управување со домови“.
Изберете го името на Домот што го создадовте. Потоа ќе видите листа на корисници со кои сте споделиле.
Допрете на името на корисникот и изберете „Отстрани член“ за да го отстраните неговиот пристап.
littlelf smart App