Како да го откажам споделувањето на уредот?
Отстранете го пристапот на корисникот до камерата што ја споделивте преку споделување уред
Ако претходно сте ја споделиле камерата со други, можете да го отстраните нивниот пристап на следниов начин:
Отворете ја апликацијата и допрете на камерата за да влезете во прегледот во живо. Допрете ја иконата „...“ во горниот десен агол.
Изберете „Сподели уред“.
Допрете „Управување со споделување“.
Допрете на корисничката сметка што сакате да ја отстраните, потоа изберете „Прекини споделување“.
littlelf smart App