چگونه اشتراکگذاری خانه را لغو کنم؟
یک عضو را حذف کنید تا دسترسی بهاشتراکگذاشتهشده از طریق قابلیت خانه لغو شود
اگر قبلاً دوربین را با استفاده از قابلیت اشتراکگذاری خانه با دیگران به اشتراک گذاشتهاید:
برنامه را باز کنید و روی «من» در گوشه پایین سمت راست ضربه بزنید.
گزینه «مدیریت خانه» را انتخاب کنید.
نام خانهای را که ایجاد کردهاید انتخاب کنید. سپس فهرستی از کاربرانی که با آنها به اشتراک گذاشتهاید مشاهده خواهید کرد.
روی نام کاربر ضربه بزنید و برای حذف دسترسی او «حذف عضو» را انتخاب کنید.
littlelf smart App