چگونه اشتراکگذاری دستگاه را لغو کنم؟
دسترسی یک کاربر به دوربینی را که از طریق اشتراکگذاری دستگاه به اشتراک گذاشتهاید حذف کنید
اگر قبلاً دوربین را با دیگران به اشتراک گذاشتهاید، میتوانید دسترسی آنها را بهصورت زیر حذف کنید:
برنامه را باز کنید و روی دوربین ضربه بزنید تا به صفحه نمایش زنده وارد شوید. روی نماد «...» در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.
گزینه «اشتراکگذاری دستگاه» را انتخاب کنید.
روی «مدیریت اشتراکگذاری» ضربه بزنید.
روی حساب کاربریای که میخواهید حذف کنید ضربه بزنید، سپس «لغو اشتراکگذاری» را انتخاب کنید.
littlelf smart App