Hvordan annullerer jeg hjemdeling?
Fjern et medlem for at tilbagekalde adgang delt via hjem-funktionen
Hvis du tidligere har delt kameraet med andre ved hjælp af funktionen hjemdeling:
Åbn appen, og tryk på "Mig" i nederste højre hjørne.
Vælg "Administration af hjem".
Vælg navnet på det hjem, du oprettede. Du vil derefter se en liste over de brugere, du har delt med.
Tryk på brugerens navn, og vælg "Fjern medlem" for at fjerne brugerens adgang.
littlelf smart App