Hvordan annullerer jeg enhedsdeling?
Fjern en brugers adgang til et kamera, du delte via enhedsdeling
Hvis du tidligere har delt kameraet med andre, kan du fjerne deres adgang sådan her:
Åbn appen, og tryk på kameraet for at gå til livevisningen. Tryk på "..."-ikonet i øverste højre hjørne.
Vælg "Del enhed".
Tryk på "Administration af deling".
Tryk på den brugerkonto, du vil fjerne, og vælg derefter "Stop deling".
littlelf smart App