Kako da otkažem dijeljenje Doma?
Uklonite člana da biste opozvali pristup dijeljen putem funkcije Dom
Ako ste prethodno dijelili kameru s drugima koristeći funkciju dijeljenja Doma:
Otvorite aplikaciju i dodirnite „Ja" u donjem desnom uglu.
Odaberite „Upravljanje Domom".
Odaberite naziv Doma koji ste kreirali. Zatim ćete vidjeti listu korisnika s kojima ste dijelili.
Dodirnite ime korisnika i odaberite „Ukloni člana" da biste uklonili njegov pristup.
littlelf smart App