Kako da otkažem dijeljenje uređaja?
Uklonite pristup korisnika kameri koju ste dijelili putem dijeljenja uređaja
Ako ste prethodno dijelili kameru s drugima, možete ukloniti njihov pristup na sljedeći način:
Otvorite aplikaciju i dodirnite kameru da biste ušli u sučelje za prikaz uživo. Dodirnite ikonu „..." u gornjem desnom uglu.
Odaberite „Podijeli uređaj".
Dodirnite „Upravljanje dijeljenjem".
Dodirnite korisnički račun koji želite ukloniti, zatim odaberite „Prekini dijeljenje".
littlelf smart App