Logolittlelf smart App
Logolittlelf smart App
Начална страница
Често задавани въпроси
Проблеми с Wi-Fi връзката
Достъп до акаунта и управление
Отстраняване на проблеми с камерата
Настройки за съхранение и записи
Функции на камерата
Поддържа ли приложението заключване с шаблон? Как да настроя заключване с шаблон, за да защитя сигурността на акаунта?Личен режимЦял екранПроследяване на движениеОткриване на движениеНощно вижданеОткриване на превозни средстваИзтриване на известиятаИзвестие при 30 минути офлайнИзтегляне на записи от облакаВече поставих SD картата, но SD картата не записва видео?Как ръчно да добавите устройство обратно към облачния план?Мога ли да настроя сценарийна автоматизация за управление на камерата?Добавяне на камера към началния екранКак да проверя версията на фърмуера и как да го актуализирам?Как да изчистя кеша на приложението?Промяна на паролата или имейла на приложениетоИзтриване на акаунтаКак да проверя ID на устройството?Управление на посокатаПромяна на името на камератаВключете „Звука“Настройки на основните функцииДвупосочна комуникацияРестартиране на устройството
Ръководство за потребителя
Функции на камерата

Поддържа ли приложението заключване с шаблон? Как да настроя заключване с шаблон, за да защитя сигурността на акаунта?

Настройте заключване с шаблон в «Акаунт и сигурност», за да чертаете шаблона при всяко влизане в приложението

Да, приложението поддържа заключване с шаблон. След като го активирате, трябва да чертаете своя шаблон при всяко влизане в приложението, което помага да запазите акаунта си защитен.

Докоснете «Аз», след което докоснете бутона Настройки в горния десен ъгъл, за да отворите страницата с настройки.

Докоснете «Акаунт и сигурност», след което докоснете «Заключване с шаблон» на показаната страница.

Запишете своето заключване с шаблон, за да активирате тази функция.

Настройка на заключване с шаблон от Аз, Настройки, Акаунт и сигурност, Заключване с шаблон

Когато заключването с шаблон е активирано, трябва да чертаете един и същ шаблон при всяко влизане в приложението.

Ако забравите шаблона, докоснете «Забравено заключване с шаблон» в долната част на страницата. Това ще ви позволи да влезете отново в приложението, след което можете да запишете нов шаблон за заключване.

Свързани статии

  • Как да отменя споделянето на акаунт?

Функции на камерата

Научете как да използвате функциите на вашата камера

Личен режим

Включете Личния режим, за да поставите камерата в режим на готовност и да спрете всички функции, докато не го изключите

Съдържание

Свързани статии