Ev paylaşımını necə ləğv edirəm?
Ev funksiyası ilə paylaşılan girişi ləğv etmək üçün üzvü çıxarın
Əvvəllər kameranı başqaları ilə Ev Paylaşımı funksiyasından istifadə edərək paylaşmısınızsa:
Tətbiqi açın və sağ aşağı küncdə "Mən" düyməsinə toxunun.
"Ev İdarəetməsi" bölməsini seçin.
Yaratdığınız ev adını seçin. Sonra paylaşdığınız istifadəçilərin siyahısını görəcəksiniz.
İstifadəçinin adına toxunun və girişini silmək üçün "Üzvü Çıxar" seçin.
littlelf smart App