Hesab paylaşımını necə ləğv edirəm?
Hesab məlumatları ilə paylaşılan girişi ləğv etmək üçün şifrəni sıfırlayın
Əvvəllər hesabınızı və şifrənizi birbaşa başqaları ilə paylaşmısınızsa, hesabınızın şifrəsini onlayn olaraq sıfırlaya bilərsiniz.
Tətbiqi açın və ana səhifəyə keçin.
Sağ aşağı küncdə "Mən" düyməsinə toxunun.
Sağ yuxarı küncdə ən sağdakı ikonaya toxunun.
"Hesab və Təhlükəsizlik" üzərinə toxunun.
"Giriş Şifrəsini Sıfırla" üzərinə toxunun.
Şifrənizi dəyişdikdən sonra hesabınız digər cihazlardan avtomatik olaraq çıxış edəcək.
littlelf smart App