Cihaz paylaşımını necə ləğv edirəm?
Cihaz paylaşımı ilə paylaşdığınız kameraya istifadəçi girişini silin
Əvvəllər kameranı başqaları ilə paylaşmısınızsa, onların girişini aşağıdakı kimi silə bilərsiniz:
Tətbiqi açın və canlı baxış interfeysinə daxil olmaq üçün kameraya toxunun. Sağ yuxarı küncdə "..." ikonasına toxunun.
"Cihazı Paylaş" bölməsini seçin.
"Paylaşım İdarəetməsi" üzərinə toxunun.
Silmək istədiyiniz istifadəçi hesabına toxunun, sonra "Paylaşımı Dayandır" seçin.
littlelf smart App